About Us

Wekelijkse voorspelling: 13-17 maart 2023 – Ontspan en zwaai WEG

Wekelijkse voorspelling: 13-17 maart 2023 – Ontspan en zwaai WEG

Deze week (donderdagmiddag om precies te zijn) gaat Venus van Ram naar Stier. Voordat het dat doet, perfectioneert het een vierkant met Pluto, beide kardinaal. Daarna sexteert het Saturnus in Vissen, gefixeerd op veranderlijk. Grote uitdaging en stress maken plaats voor rust en rustgevende kansen.

Venus in Ram wordt zowel snel opgezweept als snel verspreid. Verlangen, voordeel, plezier, esthetiek – deze dingen profiteren veel meer van de mogelijkheid om langzaam te stromen en in te bedden. Dat komt met Venus in Stier, een van de twee tekens die het regeert – een vast aardeteken.

Tot dat punt, de kardinale botsing van Venus in een teken dat minder geschikt is voor zijn doeleinden, naar de positie van Pluto met het hele gewicht van Steenbok erachter – dat is stress. Dat is niet krijgen wat je wilt… om geldige redenen. Dat is knippen of gesneden worden. Meestal omdat het ding zelf niet goed voor je is, of omdat je niet de gigantische taak aankunt om het zover te brengen dat het goed voor je zou kunnen zijn. Meestal omdat het een onoverkomelijke taak is.

Dus besteed de week aan het uitzoeken waarom je dat ding moet laten gaan, want vrijdag biedt de mogelijkheid om een ​​koers uit te stippelen naar iets van blijvende waarde dat zowel goed als duurzaam is.

Op dinsdag vervolmaakt Ram-heerser Mars (in luchtig Tweelingen, geregeerd door Mercurius) zijn langlopende vierkant naar Neptunus. Actie en de wil tot actie zijn ofwel onduidelijk, niet beschikbaar of ondoeltreffend geweest – hoe hard we ook proberen. Onze beste weddenschap was acceptatie en geloof, en om het opnieuw te proberen. Dit effect neemt achteraf af. Wauw. Maar er is geen onmiddellijke gebeurtenis die dit aankondigt. Blijf gewoon geloven, denk ik. Het helpt wel.

Maandag en dinsdag gaat de Boogschutter-maan in driehoek met Cheiron, Jupiter en Venus in Ram en vierkant met Mercurius, Zon en Neptunus samengevoegd in Vissen. Het verzet zich tegen Mars en vormt een t-vierkant met de plaatsingen van Vissen. DUS, de algemene stemming in het eerste deel van de week kan eigenlijk aanvoelen als een beetje ontwijken of ontsnappen, een tijdverspiller. Maar een deel daarvan is dat we ons niet effectief voelen als we dingen proberen te laten werken. Dus geef toe. Leer wat je kunt en leun achterna wat je leuk vindt. Wat ook tot actie leidt als je het ‘voelt’, zal hoogstwaarschijnlijk toch lukken. Achtervolg de dopamine!

Woensdag eindigt de Maan in Sadge met die 29 tot 29 graden driehoek naar Venus en gaat dan naar Steenbok waar hij Saturnus sexteert in vroege Vissen. Het vangt een vleugje van de geur van de leading edge op – van een verandering waar we op kunnen groeven.

Over geur en geur gesproken, Mercurius aan de voorrand van een drievoudige conjunctie (Mercurius, Zon, Neptunus) bevindt zich op een hoger niveau van integratie. Het is niet alleen de bewuste geest waarmee we werken; het is de amalgaam van het geheel – bewust, onderbewust en de ‘lijn’ ertussen. Maar de lijn is nergens. En overal.

Er is geen vast te stellen wat we denken, horen, voelen, doen, plannen, voelen, overbrengen. Omdat we niet weten wat we weten… nog niet. Maar we hebben een INKLING, en we sluiten die afstand.

De Maan in Steenbok op donderdag vierkant Cheiron, driehoek Uranus, sextiel de drievoudige conjunctie in Vissen… terwijl de Zon over Neptunus gaat en vierkant Mars maakt… Venus vierkant Pluto… Venus beweegt naar Stier… Mercurius vierkant Mars. Dan passeert Mercurius ’s nachts de zon terwijl Venus in sextiel gaat met Cap heerser Saturnus.

Dat is een hoop. Vergeet niet wie je bent. Onthoud dat wie je bent zowel voor altijd als van het moment is: je bent zowel solide als kortstondig. Jij doet ertoe, houd in het oog dat je ertoe doet. Houd in het oog dat je een diepe en blijvende waarde hebt – en dat geldt voor alle anderen.

Als je dat doet, plaats je jezelf op precies de juiste plek om te profiteren van al deze subtiele en flagrante invloeden. Je bent opgeleid of je bent het niet. Doe je best. Blijf flexibel.

“Niet zoiets als stoer. Er is getraind of ongetraind. Wat ben jij?
– Man in brand, Denzel Washington

Ontspan, stevig. Ga met wat je hebt. Laat het actieve leren (de regels) los en breng het geleerde in de praktijk. Om een ​​te gebruiken erg vermoeide slogan: doe het gewoon. Maar vertrouw op jezelf. De beste resultaten ontstaan ​​wanneer u niet micromanagt. Zwaai weg!

Op vrijdagochtend komt de Maan samen met Pluto aan het einde van Steenbok. Dan gaat het naar Waterman en een vierkant naar Venus. Venus perfectioneert zijn sextiel naar Saturnus in de middag. Neem de tijd. De kans is er. Laat de stemming en elke uitdaging die je daar tegenkomt helpen om je spanning weg te nemen door je focus op de toekomst te richten. Wat wil je? Hoe zou dat zijn als het echt zou worden gemaakt? Droom het maar op.

We weten dat de realiteit werk vergt, maar de visie van de realiteit gaat vooraf aan de actualiteit. De aanvang ervan loopt het verleden naar de toekomst, precies over die onzichtbare lijn. Ontspan en laat het binnen.

Uit droomveld…

Shoeless Joe Jackson: De eerste twee waren hoog en strak, dus waar denk je dat de volgende zal zijn?
Archie Graham: Nou, of laag en weg, of in mijn oor.
Shoeless Joe Jackson: Hij wil de honken niet vol zetten, dus kijk laag en weg.
Archie Graham: Juist.
Shoeless Joe Jackson: Maar pas op voor in je oor.

#Wekelijkse #voorspelling #maart #Ontspan #zwaai #WEG

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page