About Us

Wekelijkse voorspelling: 20-24 februari 2023 – Vissen Nieuwe Maan, Venus in Ram

Wekelijkse voorspelling: 20-24 februari 2023 – Vissen Nieuwe Maan, Venus in Ram

We worden maandag wakker met het uitrollen van een nieuwe maan in Vissen en een nieuwe start voor Venus bij nul graden Ram. De nieuwe maan op één graad Vissen, in een conjunctie buiten teken met Saturnus in Waterman, vond plaats met Venus helemaal aan het einde van het teken.

Die stabiliteit van Saturnus is een tijdige basis voor tastbare en blijvende impact. Een nieuwe poging heeft een solide startpunt voor een zwemtocht door het Vissenseizoen, maar binnen een uur vertrekt Venus naar het vuur van Ram. Allemaal actie. Saturnus helpt de richting te behouden, helpt de magie te behouden terwijl het de sluier overschrijdt.

Venus aan het einde van Vissen roept de laatste wijn op. Op naar nul Ram, deze vurige, kardinale Venus is klaar om te BEGINNEN. DUS. We worden wakker, we GAAN. Misschien.

De stemming blijft hangen in Vissen, met de Maan sextiel Uranus in door Venus geregeerde Stier en vierkant met Ram heerser Mars in Tweelingen. Het moment zal net zo goed van ons weggaan, tenzij we het stevig bij de kraag grijpen en in de versnelling trappen.

Maandagochtend, Mercurius in Waterman sextiel Cheiron in Ram. Jij kent jezelf. Plan vooruit als er iets is dat u wilt beginnen. Het is ook een goed moment om hulp te vragen of hulp aan te bieden. Lesgeven en leren staan ​​hoog op de schaal van dingen die goed zullen gaan. Plan om het plan te verbeteren en faal vooruit als je kunt. Dat is de beste weg naar de beste weg.

Mercurius staat ook vierkant Uranus (exact dinsdagmiddag) en driehoek Mars (exact woensdagmiddag). Keuzes dienen zich sneller aan dan comfortabel is, maar we leren van elke poging. Een open geest bereidt ons voor om te upgraden en te verbeteren. Experiment!

Op dinsdag voegt de Vissen-maan zich samen met Vissen-heerser Neptunus en sextiel Pluto in Steenbok. De realiteit wankelt in beweging en biedt een kans. Het vermogen om af te stemmen op de perfecte hartruimte voor verandering is precies zoals Bruce Lee zei: Wees als water. Van de ene op de andere dag verschuift de Maan naar Ram en een korte maar krachtige conjunctie naar Venus. Hart en verlangen als één, in actie. Bevredigend, verkwikkend, inspirerend. Onderzoek je dromen.

Woensdag beweegt de Ram-maan van Venus naar Jupiter naar Cheiron. Het gaat ’s nachts in sextiel met Mars en Mercurius. Aarzel niet om vragen te stellen, observaties te onderzoeken en uw veronderstellingen onmiddellijk in daden om te zetten. Probeer het bij twijfel uit.

Venus brengt de week door in conjunctie met Jupiter, terwijl Jupiter verder gaat naar Chiron. Een schat aan kennis is hier de prijs, en een kans om ons eigen gevoel van competentie en meesterschap te vergroten. Ram-heerser Mars in door Mercurius geregeerde Tweelingen brengt snel denkende actie als reactie op het meer dan eens uitproberen van dingen. We hebben vooral kans van slagen als we de juiste vragen stellen, de antwoorden opvolgen en gaandeweg leren. Het gebeurt in een SNAP.

De Maan eindigt donderdag in Ram met een sextiel naar Saturnus en een kardinaal vierkant naar Pluto. Wat blijft en wat gaat? Begin met wat blijft en de rest gaat. Eenvoudig en definitief. Jij bent de baas over jou.

Op vrijdag passeert de door Venus geregeerde Stier-maan de noordelijke knoop en sextiel de Vissen-zon. Geniet van het plezier van het waarderen van wat je hebt bereikt; gun jezelf de tijd om na te denken over waar je bent aangekomen en wat je hebt. Waardering is een stemming. Dat is de nieuwe trailhead voor je hoofdpad. Waardeer waar je bent, zodat je later kunt navigeren. Laat het intrekken.

De nieuwe maan vindt plaats zondag laat, maandag vroeg om 1 Vissen. Waar droom je de droom? Wat wil je? Venus aan het begin van de dierenriem (0 Ram) is een goede plek om uit te zoeken wat je wilt doen en hoe je wilt beginnen. Waar raakt het uw kaart?

#Wekelijkse #voorspelling #februari #Vissen #Nieuwe #Maan #Venus #Ram

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page