About Us

Wekelijkse voorspelling: 20-24 maart 2023 – Nieuwe Maan in Ram, Pluto in Waterman

Wekelijkse voorspelling: 20-24 maart 2023 – Nieuwe Maan in Ram, Pluto in Waterman

Deze week hebben we een ongebruikelijke beweging. De Zon verschuift van de laatste graad van de dierenriem naar de eerste op maandag. Op dinsdag ontmoet het de Maan op nul graden voor de nieuwe maan in Ram. Pluto en Mars wisselen donderdag en zaterdag (respectievelijk) van teken. Mars quincunxeert de hele week Pluto – van het ene teken naar het andere, voor beide.

Saturnus is Vissen al binnengegaan, dus hoewel de remmen niet zijn uitgeschakeld, zijn ze niet zichtbaar.

De quincunx van Mars en Pluto verschuift van lucht naar aarde, lucht naar lucht en dan water naar lucht. Het actie-einde van die hendel wordt eerst bepaald door zaken van de geest en zintuigen, veranderlijk; dan door naar Kreeft, hart en haard, kardinaal. De leiding nemen. De invalshoek blijft hetzelfde: inspanning vergen om te slagen.

De hele week door is er een krachtige evenwichtsoefening gaande. Sommigen werken hard om een ​​agenda met twee gezichten door te drukken. De kracht om te presteren is aanwezig, maar hoe wendbaar is uw aanpak? Probeer het nog eens! Tektonische platen verschuiven niet vanzelf; het zijn druk en uitbarsting die deze beweging creëren. Er kan een soort stroom worden bereikt, hoewel het voortdurende activiteit vereist.

Er is een stroom van informatie, communicatie, feiten en desinformatie/desinformatie. Deze zijn manipulatief. Manipulatie is niet altijd in het nadeel. Het is gewoon zo. En het is al in uitvoering.

Maandagochtend beweegt Venus over de noordelijke knoop in Stier. Het is gezond om iets stevigs en heilzaams, vertrouwds te willen. Ook maandag sexteert de Maan van Vissen Uranus in Stier en gaat de Zon naar Ram. We worden in flow getrokken met nieuwe waarden en doelen en de kans om te synchroniseren met onze kern als we opnieuw beginnen een veer. ‘S Nachts voegt de Vissen-maan zich samen met Neptunus. Oude dromen, nieuwe dromen.

Op dinsdag eindigt de Maan in Vissen en komt Venus samen met Juno. De Vissen Maan vierkant Mars en sextiel Pluto. Passie voor plezier gaat gepaard met de drang om verandering teweeg te brengen. Dan springt de maan vooruit naar Ram en voegt zich bij de Ram-zon in nieuwe maan-conjunctie. Passie, verlangen en sensueel intense actie domineren deze seizoensfrisse start van de maancyclus. Nadat de maan nieuw is, gaat hij ook over Mercurius. Een simpele gelofte.

Denk na over wat er op deze momenten gebeurt: zowel intern als extern. Zowel voor jou als voor het collectief. Venus begint in de tijd op te schuiven naar Uranus. Dingen die vreemd leken, kunnen snel nieuw en gewenst aanvoelen.

Woensdag loopt de Ram-maan door Cheiron, Jupiter en Vesta. De stemming versnelt terwijl het zijn benen test – vind je tempo en houd het vast. Opgewonden, spannend, geëgaliseerd en in brand gestoken.

Op donderdag raakt Pluto Waterman, en de Ram-maan eindigt met een sextiel naar Mars in Tweelingen. Kijk naar wat er gebeurt met macht in het collectief. Hoe wordt die macht gebruikt? De stemming is rijp om er wat van te maken. Wanneer de maan naar Stier beweegt, staat hij vierkant Pluto. Hoe voel je je? De uitdaging is nieuw, maar het onderbuikgevoel is oud: Oud plus nieuw is hier nieuw. Zorg goed voor je buik en de rilling in je keel.

Vroege vrijdag verbindt de Maan Stier zich met Venus. Het rolt ’s middags over Uranus. Met Mars-Pluto in quincunx, nu uit teken maar in element – houd actie theoretisch maar kalmeer je zenuwen met iets tastbaars. Acclimatisering gebeurt terwijl we gaan.

De nieuwe maan vindt dinsdag plaats bij 0 graden Ram, het begin van de lente EN de verse maancyclus! Waar raakt het uw grafiek? Waar begin JIJ of begin je opnieuw?

#Wekelijkse #voorspelling #maart #Nieuwe #Maan #Ram #Pluto #Waterman

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page