About Us

Wekelijkse voorspelling: 27-31 maart 2023 – Mercurius-Jupiter tot Venus-Uranus

Wekelijkse voorspelling: 27-31 maart 2023 – Mercurius-Jupiter tot Venus-Uranus

Maandag eindigt de Maan in Tweelingen met een sextiel naar Jupiter, en Gemini-heerser Mercurius (in Ram) gaat in de nacht samen met Jupiter. Snel denken? Over analyseren? Race gedachten? Gelukkige realisaties leiden tot een openbaring. Met de maan in de mix, in aspect van kans, ongeacht de vorm die het aanneemt, is er een kans om “op de maan te schieten!” zoals ze zeggen.

Theoretisch schiet de maan, Ik veronderstel. Een explosie van geluk juiste plaats juiste tijd het verzamelen van informatie vindt plaats wanneer u met uw gevoel gaat. Beslissingen in een fractie van een seconde gaan op jouw manier. Met Mercurius in Ram zijn dat het soort brainstormsessies die toenemen als je met je dag meebeweegt. Een stevige wandeling?

Op dinsdagochtend stelt de Kreeft-maan Pluto samen, komt samen met Mars en maakt een driehoek met Saturnus. Breng je buik tot rust met meer beweging en ga zo door. Als er iets is dat je echt moet beginnen, is er geen beter moment. Later staat de Maan vierkant met de Ram Zon en sextiel Juno in Stier. Controleer de status van uw project en volg de punten waar passie wordt aangewakkerd.

Woensdag sextiel de Kreeft Maan de strakkere Venus-Uranus conjunctie (precies donderdag) en vierkant Chiron-Jupiter-Mercurius in Ram. Mars in Kreeft gaat verder in driehoek naar Saturnus (precies donderdag). Het collectieve verlangen vindt een bondgenoot in de stemming. En de stemming benadrukt het begin van een langetermijnproject.

We hebben nu het gevoel dat we door kunnen gaan.

Wat we verlangen is iets nieuws, maar waardevol, solide en heilzaam – maar zo anders dat het vreemd is. Hoe we het gaan krijgen, zal ook die kwaliteiten weerspiegelen. Misschien niet vreemd, maar wel een ander soort actie. Onderlinge verbondenheid die in flow werkt. Begin in ieder geval. De vierkanten van de maan naar Ram brengen wat rimpels in de stemming, maar het gladstrijken ervan is wat ons van proberen naar slagen brengt.

Op donderdag staat de Kreeft-maan in een driehoek met Neptunus, terwijl Mars een driehoek vormt met Saturnus. Vertrouw op het proces en ga door met het werk. Het voldoet. De maan beweegt dan naar de door de zon geregeerde Leeuw en een oppositie naar Pluto in Waterman. Het gaat verder naar quincunx Saturnus terwijl Venus zijn conjunctie met Uranus perfectioneert.

Donderdag is de tijd van geven en gaan, afwisselen met duwen en loslaten van weerstand. Het is een vreselijke tijd om een ​​driftbui te hebben of aan te dringen op een overwinning van het ego. Beschouw de stemming als een indicator van uw leercurve. Laat je verrassen door het leven, in plaats van erop te staan ​​alles zelf te doen. Vertrouw erop dat wat voor jou bedoeld is, jou zal vinden. Je hoeft er niet voor te vechten. Als iemand met je wil vechten, kun je op de achterste voet leunen en met charme tegengaan.

Een overwinning van “David en Goliath” is hier mogelijk, maar niet met geweld. De kleine man wint door schaarste en kameraadschap. De kracht van stroming en zachtheid.

Op vrijdag staat de Leo Moon de hele ochtend en vroege middag in een driehoek met de zon. Het gaat verder naar driehoek Cheiron en vervolgens vierkant Uranus en Venus in de nacht. Nu kun je naar het feest komen, knallend en bonkend met je glanzende zelf, aangezien je al een vorm van nederigheid hebt gekozen en je gezicht niet hoeft te verbergen. Ontspan en zet je vuur hoger voor de lol. Natuurlijk is er een beetje drama op het einde, dat is het beste deel van vuurwerk!

#Wekelijkse #voorspelling #maart #MercuriusJupiter #tot #VenusUranus

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page