About Us

Wekelijkse voorspelling: 27 februari – 3 maart 2023 – De stukjes in elkaar zetten

Wekelijkse voorspelling: 27 februari – 3 maart 2023 – De stukjes in elkaar zetten

Terwijl Saturnus in Waterman deze week in semi-sextiel beweegt naar Pluto in Steenbok, vliegt Mercurius in nauwe conjunctie met Saturnus. Mercurius conjunct Saturnus en semi-sextiel Pluto donderdagochtend. Het gaat in de middag naar Vissen.

Neem de tijd om uw gedachten te verstevigen over hoe de dingen nu zijn in tegenstelling tot hoe ze de afgelopen maanden zijn veranderd. Actie is de laatste tijd (de laatste tijd?) Vreemd en wankel geweest en de huidige driehoek van Mars met Neptunus heeft de mist niet opgelost.

Verwacht tekenen te zien van solide vooruitgang in uw begrip, houding en perspectief, hoewel we ook een glimp opvangen van de voorhoede van ingrijpende veranderingen die gaan komen. Venus in door Mars geregeerde Ram perfectioneert zijn conjunctie met Jupiter laat op woensdag. Makkelijk om het verleden achter je te laten als je je realiseert dat je zoveel nieuwe dingen wilt.

Naast Mars vierkant Neptunus, hebben we ook de Vissen-zon die zijn weg vindt naar een vierkant met Mars. Wanneer Mercurius op donderdag Vissen raakt, verdwijnt de mist helemaal niet, maar we krijgen een nieuw idee van hoe het allemaal ten goede zou kunnen komen. Een roze bril is voor sommigen misschien een afkorting van waanideeën, maar soms hebben ze precies de kleur die we nodig hebben om te zien wat normaal gesproken onzichtbaar is. Zoek een hogere betekenis en muze.

Vrijdagochtend komt Venus samen met Cheiron in Ram. Soms zijn projecten belachelijk moeilijk in gang te zetten – zelfs als je de voorbereiding hebt gedaan en de kneepjes van het vak hebt geleerd. Verlamming door zelftwijfel is universeel. Van woensdag tot en met vrijdag is dit het moment om op te springen en het ding te DOEN. Begin tenminste, vooral als het iets is waar je eerder in hebt gefaald. Je zult merken dat je het lef hebt, de vonk om het eens te proberen.

Kader het in als een leuke uitdaging, iets van een “Waarom niet? Wat heb ik te verliezen?” Je zult blij zijn met de adrenalinestoot en het plezier dat je krijgt als je ervaart hoe je bent gegroeid.

Van maandag tot en met dinsdag zweept de door Mercurius geregeerde Gemini-maan de stemming in vorm om al die Mercurius-vurigheid te maximaliseren en je pad naar actie en begrip te banen. In feite doen we het het beste als we plannen, ontleden en filosoferen combineren met snelle bewegingen. Als je merkt dat je geest geblokkeerd is, probeer dan een ander onderwerp.

Van woensdag tot en met vrijdagochtend neemt de Kreeft-maan de controle over – een stemming om dingen te laten gebeuren en een waterige ballast voor de strijd van opzettelijke actie. Vrijdagochtend staat de Kreeft-maan tegenover Pluto en gaat dan naar Leeuw. Vrijdagmiddag perfectioneert Saturnus zijn semi-sextiel naar Pluto.

Het is één ding om te begrijpen wat er gaande is in het kosmische/komische land van kanteling en verandering en werveling. Hier krijgen we eindelijk de kans om de emotionele impact op ons te nemen, de tektonische verschuiving van onze limbische intelligentie. We verdragen, we vallen niet uit elkaar… zelfs als we uit elkaar vallen. Ook toen is het zo geweest dat we weer samen mogen komen. En wij zullen maak er iets groots van.

#Wekelijkse #voorspelling #februari #maart #stukjes #elkaar #zetten

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page