About Us

Wekelijkse voorspelling: 6-10 maart 2023 – Hippe volle maan in Maagd

Wekelijkse voorspelling: 6-10 maart 2023 – Hippe volle maan in Maagd

Maandagochtend verzet de vroege Maagd Maan zich tegen de Maagd heerser Mercurius in Vissen. Vraagt ​​iemand je om te kiezen? Haast je je om te oordelen of straf je jezelf voor uitstelgedrag? Neem een ​​stap uit de tijd en gun jezelf een moment om je gedachten en waarnemingen in balans te brengen. Soms is het logisch dat intuïtie voorrang heeft op logica. Luister naar wat je jezelf vertelt in die stille/onzichtbare stem/vermoeden.

Let op de tastbare tekens die je terugwijzen naar immateriële intelligentie.

Deze stemming duurt de hele dag als de Maan in de driehoek met Stier Uranus gaat en volle maan oppositie met de Vissen Zon in de nacht (beide exact dinsdagochtend). Negeer de wijsheid die fluistert niet. Het vertelt je alleen wat je al weet. Vergeet niet… vergeet niet… als we tot het plotselinge besef komen van iets leuks, iets beters. Deze diffuse golf van aangename spelden en naalden is een eindkapje voor… ?

Dinsdagochtend vroeg staat de Maan in een driehoek met Uranus en oppositie met de Zon voor de volle Maan in Maagd. Het is een diepe uitademing, een zucht van verlichting, een huivering van hoop. Vesta-Jupiter-Chiron-Venus staan ​​dicht op elkaar naast de volle maan: vooraan, een eenvoudige en zuivere indruk makend van WAT WIJ WILLEN. Het is ook waar we voor in zijn en waar we ons absoluut voor inzetten. Vergeet niet… vergeet niet… dat we er wijzer van worden.

De volle maan vormt een driehoek met Stier Uranus en vierkant met Mars in het door Mercurius geregeerde Tweelingen. Stier heerser Venus begint een sextiel naar Mars. De zon staat nog steeds vierkant met Mars. Het is een stille opschudding. Je schudt het in je oor en hoort niets, maar iets rammelt voor iemand anders ver weg. De kans om iets leuks te beginnen is nabij. Zoek naar de kans die begint nadat iets anders is geëindigd.

OF misschien moet u een einde maken aan een onderneming om de kans die voor u ligt te grijpen. Ook dinsdagochtend, net na volle maan: Saturnus eindigt in Waterman en gaat naar waterig Vissen.

Saturnus komt Vissen binnen zoals een korrelige zandkorrel de oester binnengaat. Op tijd. Over tijd. We zullen zien.

Zoek voor nu naar de mogelijkheid om te handelen. Om de eerste stap te zetten, de eerste twee stappen, of de eerste stap in twee verschillende richtingen. Venus perfectioneert zijn sextiel naar Mars op zaterdagochtend, dus maak tijd vrij om naar alle mogelijkheden voor actie te luisteren.

Mars blijft tot en met volgende week vierkant Neptunus, dus de actie is nog steeds mistig. Er is echter meer dan één manier om te bewegen en intuïtie is AAN.

Woensdagochtend, de Maagd-maan (wow, is de Maagd-maan ooit VOL deze week! Het is als een tijdbel) driehoek Pluto en gaat dan naar de door Venus geregeerde, kardinale Weegschaal. Weegschaal Moony-mood zet voet op alle woo woo onzin, maar is geneigd om uit te rollen op de krachtige Maagd Maan-Pluto-push. Zorg voor wat je hebt laten glijden, zodat je wat balans kunt aanbrengen en kunt genieten van een beetje zelfzorg.

Op donderdag staat de Maan Weegschaal tegenover Vesta-Jupiter-Venus en gaat in driehoek met Mars, precies vrijdagochtend. Weet je nog hoe we die kans om te handelen en te investeren uitpluizen? Dat kan net zo goed daar in het volle licht! Misschien trekt u zelfs wat hulp aan. Val op in het openbaar en staar omhoog naar een boomtop. Je zult al snel merken dat andere mensen daar ook naar boven staren. Dat is een metafoor als je hulp wilt aantrekken. Gebruik je woorden in plaats van te staren. Als je de directe route niet leuk vindt, blijf dan praten en neem de schilderachtige route. Een ander voorbeeld van deze energie zou zijn dat Tom Sawyer zo hard praatte over het schilderen van het hek dat de buurkinderen het overnamen.

De Maan in Weegschaal op vrijdagochtend beëindigt zijn driehoek naar Mars en gaat in de middag vierkant met Pluto. Ik zou dit als een teken beschouwen om vroeg te eindigen, aangezien de middag- / middagvibes intens kunnen worden. We bevinden ons op het hoogtepunt van het Venus-Mars-sextiel en we moeten misschien een paar stappen in een bepaalde richting zetten. Het is oké als je het niet zeker weet, doe gewoon je best. Geloof dat je innerlijke begrip scherp is.

De nacht brengt de maan in een even intense Schorpioen, maar de vibes botsen niet langer. De Schorpioen-maan vormt een driehoek met Saturnus in Vissen, een primeur sinds lange tijd. Als je je nu eenzaam voelt, zal dat niet lang meer duren. Om Into The Woods te citeren: niemand is alleen. Dit is nieuw, maar ook heel oud. Neem het in.

De volle maan vindt plaats op 16 Maagd met Maagd-heerser Mercurius op 8 Vissen en Vissen-heerser Neptunus op 24. Dan gaat Saturnus net daarna naar Vissen. Zijn water, overal water en het raakt iedereen ergens. En niemand heeft er grip op; dat is waar we ons allemaal beginnen te verbinden. Waar raakt het uw grafiek?

#Wekelijkse #voorspelling #maart #Hippe #volle #maan #Maagd

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page