About Us

Wekelijkse voorspelling: 8-12 mei 2023 – Venus-Saturnus, Mars-Neptunus driehoeken

Wekelijkse voorspelling: 8-12 mei 2023 – Venus-Saturnus, Mars-Neptunus driehoeken

De post-eclips Zon in Stier komt dinsdag samen met Uranus. Venus en Mars in Kreeft staan ​​de week respectievelijk in driehoek met Saturnus en Neptunus in Vissen. Naschokken en herstel van de volle maan van vorige week trekken ons tekort en sturen ons op een nieuw pad, een pad dat nog in ontwikkeling is, goddelijk geïnspireerd en gebonden aan persoonlijke investeringen. Verrassing!

Mercurius retrograde in Stier gaat terug naar de vroege graden en een sextiel naar Saturnus. Een verandering in het pad betekent een verandering in het plan, en nu krijgen we de kans om het terrein opnieuw te beoordelen. Het kost wat moeite, maar kritische zintuigen pikken onzichtbare waarheden op (precies vroege vrijdag). Open je geest, maar gebruik je gezond verstand. Neem de tijd en doe uw due diligence bij het doorlichten van de feiten. Opnieuw controleren.

Maandagochtend staat de Boogschutter Maan vierkant Neptunus en driehoek Sadge-heerser Jupiter. Onzeker of verward zijn heeft Sadge nog nooit gestopt! Zolang je niet dronken bent voor de middag, zit je goed. Later beweegt de maan naar Steenbok en verlicht de driehoek Venus-Saturnus. De Maan-Venus-oppositie voelt als veiligheid als je de tijd neemt en het werk doet. Veiligheid is wat goed voelt onder een Cap Moon, dus doe er een plezier aan te geloven dat je het verdient.

Op dinsdag vormt de Steenbokmaan een driehoek retro Mercurius, maakt een vierkant met Chiron, en vormt vervolgens een driehoek met de (net) verleden-exacte Uranus-Zon-conjunctie. Met Cap-heerser Saturnus op het middelpunt van het toepassen van Maan-Mercurius, is zien geloven en geloven is zien. En wat je ziet is iets dat te maken heeft met het verleden en het heeft echt invloed. Als je het niet kunt geloven, ga er dan bij zitten. Je wordt getoond met een reden. Het voelt misschien niet zo geweldig als je het echt in je opneemt, maar het is noodzakelijk om vooruit te komen naar een productieve en waardevolle toekomst. En DAT is het idee dat nodig is om “eruit te springen”.

Woensdag eindigt de maan in Steenbok en gaat ’s nachts naar Waterman. De Kapmaan staat tegenover Mars en sextiel Neptunus. Gaan. Met. De. Stroom. Ik benadruk dat omdat het een letterlijke vertaling is, niet alleen mijn algemene/gebruikelijke advies (wat het ook is). De stemming bereidt de pomp voor op eeuwigdurende, voorbestemde beweging.

De stemming/maan maakt ook de weg vrij voor een breed maar indrukwekkend t-vierkant, buiten teken, tussen Mars, Jupiter en Pluto. De Maan staat tegenover Mars, Mars staat vierkant Jupiter; Jupiter staat vierkant Pluto – en ze hangen allemaal samen volgens de graad van bol. Dan beweegt de maan naar Waterman om ’s nachts samen te komen met Pluto.

Al dit heroverwegen en het veranderen van plannen stapelt zich op achter de sleur van dit excentrieke T-vierkant. Actie reageert op vulkanische eisen en intense expansie, maar valt nog steeds onder de bescherming van wat bedoeld is. We stromen nog steeds. We stromen rond obstakels en opruiing. Maar let op wat een uitdaging is; peil het naar je gevoel.

De Waterman-maan van donderdag staat vierkant retro Mercurius en gaat verder naar sextiel Cheiron in Ram. Flow en leer, maar doe het vanuit een gemoedstoestand van geïnteresseerde gereserveerdheid. De maan geeft de mogelijkheid om met een beetje afstand te heroverwegen. Deze onderwerpen zijn persoonlijk, dus deze onpersoonlijke afleiding kan verontrustend aanvoelen. Het leren, de vaardigheden, is echter ECHT. Actief, bruikbaar.

Vrijdagochtend perfectioneert retro Mercurius zijn sextiel naar Saturnus en de Waterman-maan vierkant Uranus en vervolgens de zon. Ons onvolmaakt begrip geleert, althans op een draaipunt voor een bijna perfect proces. De stemming is… angstig, geactiveerd. Maar het laat ook zien dat we vooruitgang boeken!

Middag brengt de maan in sextiel naar Jupiter, opwindend – opwindend! Ze pieken op 29 graden, maar de Maan gaat verder in Vissen… in slavernij aan de vurige drang van Ram. Optimisme schept de mogelijkheid om te geloven in iets onbekends, iets beters, iets goddelijks. Blijf luchtig tot je het voelt. Laat het vervolgens even bezinken zodat je er in kunt marineren en verbinden.

Deze week voelen we de druk om te beslissen en het belang van actie. Maar niets is definitief. Blijf nadenken, het kost allemaal tijd.

Vooral Saturnus in Vissen speelt deze week een grote rol, met aspecten van Mercurius, Venus en Mars. Voor diepgaande inzichten in de betekenissen op langere termijn in de transit van Vissen door Saturnus, kunt u onze nieuwe gids overwegen (gelinkt bovenaan de pagina!).

#Wekelijkse #voorspelling #mei #VenusSaturnus #MarsNeptunus #driehoeken

Meer dan 1.777 tevreden klanten.

NUNO is gewaardeerd op 4,9 uit 5, gebaseerd op 1777 reviews

 
1777 reviews

You cannot copy content of this page